جمعه ۱۵ فروردین ۰۴

طراحي سايت responsive (واكنش گرا)

به شما آموزش مي دهيم چطور يك ديجيتال ماركتر حرفه اي بشين

طراحي سايت responsive (واكنش گرا)

۲۴ بازديد

سايت واكنش گرا يا سايت ريسپانسيو (responsive) سايتي است كه با ابعاد و رزولوشن دستگاههاي مختلف سازگاري دارد و كاربران بدون توجه به اينكه صفحه نمايش دستگاهشان كوچك باشد (مثل اكثر گوشي هاي هوشمند موبايل) يا نمايشگري متوسط(مثل لپ تاپ و تبلت)  و يا نمايشگرهاي بزرگ (كامپيوترهاي روميزي و ال سي دي هاي بزرگ)داشته باشند، ميتوانند به راحتي سايت را بررسي كنند و ديگر نيازي نيست اندازه صفحه را تغيير دهند كه سايت به صورت كامل ديده شود.امروزه كاربران از نمايشگرهاي مختلف در ابعاد بزرگ و كوچك براي دستيابي به صفحات اينترنت استفاده ميكنند. بنابراين سايتي ميتواند در فضاي وب موفق باشد كه بتواند به همه كاربران مراجعه كننده به سايت خدمات مناسب ارائه دهد و نمايش سايت به صورت كامل باشد .حدود 50 درصد از كاربران از موبايل و تبلت براي مشاهده سايت ها استفاده ميكنند و در صورتي كه قالب سايت شما نمايش درستي در موبايل و تبلت نداشته باشد كاربران بسياري را از دست خواهيد داد. زيرا اين دسته از كاربران پس از ورود به سايت شما در صورتي كه نتوانند مطالب سايت شما را به راحتي مطالعه نمايند ممكن است سايت شما را بلافاصله ترك كنند و وارد سايت ديگري شوند كه به درستي در دستگاه آنان نمايش داده شود. با توجه به مورد مطرح شده وجود سايت ريسپانسيو(واكنش گرا) براي سايت ها امري لازم و ضروري ميباشد.كليه وب سايت هايي كه در شركت ما طراحي ميشود، كاملا ريسپانسيو هستند و با تمامي نمايشگرهايي كه ميتوان سايت را مشاهده كرد، سازگاري دارند.

 

مزاياي سايت هاي ريسپانسيو:

-سازگاري با همه سايزهاي نمايشگرهاي مختلف مانند موبايل، تبلت و لپ تاپ و . . .

-نمايش مناسب سايت در طيف وسيعي از مرورگر هاي جديد و قديمي-انعطاف پذيري بالا و كارآمد

-مقرون به صرفه بودن (به نسبت طراحي سايت با نسخه موبايل)-

-رتبه بهتر و بالاتر در گوگل-افزايش قدرت سئو سايت (به دليل پوشش همه كاربران)

-افزايش بازديدكنندگان سايت-محبوبيت بيشتر در بين موتور هاي جستجو

سايت هاي ريسپانسيو و نسخه موبايل سايت:

گوگل طراحي ريسپانسيو(واكنش گرا) را براي طراحي وب سايت پيشنهاد ميدهد.سايت هاي ريسپانسيو داراي url و html يكسان هستند و اين قابليت را دارند كه روي تمامي دستگاه ها(با سايزهاي مختلف صفحه نمايش) به درستي نمايش داده شوند و كار كنند.اين موضوع باعث ميشود كه گوگل بتواند راحت تر و بهينه تر محتواي سايت رو نشانه گذاري كند.ولي وقتي كه براي موبايل سايتي جداگانه طراحي و منتشر كنيم، url و html سايت مخصوص موبايل با  سايت طراحي شده براي كامپبوتر متفاوت است. به همين دليل گوگل براي نسخه هاي مختلف يك وب سايت چندين بار سازمان دهي و نشانه گذاري اطلاعات را انجام ميدهد. اين موضوع تأثيرات منفي در روند رتبه بندي گوگل دارد.يكي از دلايل ديگري كه گوگل طراحي ريسپانسيو وب سايت را پيشنهاد ميكند اين است كه تمامي محتويات روي يك وب سايت و يك url قرار ميگيرند و اين موضوع باعث ميشود كه كاربران راحت تر با سايت ارتباط برقرار كنند و سايت را به اشتراك بگذارند.به طور مثال حالتي را در نظر بگيريد كه شما يك مطلبي را از روي يك سايت طراحي شده براي موبايل در فيس بوك با كسي به اشتراك مي گذاريد.حال اگر طرف ديگر با كامپيوتر فيس بوكش را چك كند، مطلب به اشتراك گذاشته شده با همان فرمت طراحي شده براي موبايل بارگذاري ميشود كه اين مسئله اصلاً كاربر پسند نيست.امروزه تجربه كاربري  (user experience) يك فاكتور خيلي مهم در رتبه بندي سايت شما در گوگل ميباشد و به همين دليل طراحي ريسپانسيو وب سايت روي سئو سايت تأثير مثبت دارد.


طراحي سايت فروشگاهي در مشهد

چگونه سايت هاي ريسپانسيو را شناسايي كنيم ؟براي تشخيص ريسپانسيو بودن يك سايت(در صورتي كه به موبايل و تبلت دسترسي نداشتيم)، سايت مورد نظر را در لپ تاپ يا كامپيوتر باز كنيد و عرض مرورگر را به آهستگي كم و زياد كنيد. اگر سايت ريسپانسيو باشد مشاهده ميكنيد كه اندازه و چيدمان اجزاء آن مطابق با تغيير عرض صفحه تغيير ميكند به گونه اي كه هيچ اسكرول افقي ظاهر نمي شود. اما در سايت هاي غير ريسپانسيو چنين موضوعي اتفاق نمي افتد و اسكرول افقي لازم است تا بتوان قسمت هاي پنهان شده چپ و راست صفحه را مرور كرد. تصاوير زير يكي از نمونه كارهاي طراحي سايت واكنش گرا را در عرض هاي مختلف نشان ميدهد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد